Tijdschrift.be logo
IN DIT NUMMER

Eerherstel voor vince op komst?

HL

Vince wordt mogelijk de held van de seizoensfinale.

Harry verdwijnt binnenkort.

Komt het tot een confrontatie met Chris?

Is er in ‘Thuis’ een mooi eerherstel op komst voor slechterik Vince? Online wordt dat al een tijdje gesuggereerd en die theorie lijkt te worden bevestigd door het recente nieuws dat Harry uit de reeks verdwijnt. Op een officieel ‘Thuis’-account werden ook opvallend veel commentaren verwijderd. Omdat die de nagel op de kop sloegen?

MEDELIJDEN

Aanleiding van de speculaties is Vince (Gert Winckelmans), de ex van Vicky (Marieke Dilles). Die wil zijn leven beteren. De bajesklant heeft de gevangenis verlaten en was niet alleen op zoek naar een tweede kans, maar vooral ook naar hernieuwd contact met zijn zoon Ilias (Bram Spooren) en dochter Febe (Renée Van Cauwenberghe). Waldek (Bart Van Avermaet) had medelijden en bood Vince een job in de wijngaard aan.

Zo kwam Vince in contact met Femke (Vanya Wellens), die een affaire met hem begon. Vicky reageert ongezond jaloers, maar de prille relatie is vooral zeer tegen de zin van Vicky’s broer Dieter (Raf Jansen). Hij kent het verleden van Vince en gelooft niet in zijn goede bedoelingen. Tegen zijn vrouw Nancy (Ann Pira) zei Dieter: ‘Vince in ons huis? Het is hij of ik!’

40% denkt dat Harry sterft
Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Belgische top titels in één app!

Probeer nu een maand gratisProbeer nu een maand gratis

SATANISCH LACHJE

Vince is op dit moment niet de enige bad guy in ‘Thuis’. Ook Chris (Danny Timmermans) heeft heel wat schurkenstreken op zijn geweten en maakte recent een comeback als Stieg. Zijn uitspraak dat er nog eitjes moeten worden gepeld, deed de suspense-barometer enkele graden stijgen.

‘Ik ben blij dat Chris terug is met zijn satanisch lachje’, liet een ‘Thuis’-fan weten op één van de kijkersforums. ‘In een soap moet elke slechterik een waardig afscheid krijgen en dat had Chris nog tegoed’, is ook een opmerking.

BERICHTEN VERWIJDERD

Op fansites wordt druk gesuggereerd dat de twee bad guys elkaar binnenkort zullen treffen. ‘Laat mij eens een voorspelling doen’, aldus een kijker op het officiële ‘Thuis’-account. ‘Vince zou weer in een goed daglicht kunnen komen, ergens in de seizoensfinale. Wanneer hij de held blijkt te zijn, die Chris te pakken krijgt, zodat Dieter hem kan arresteren. Hopelijk wordt mijn bericht niet verwijderd, omdat dit écht zo zal gebeuren.’ En ja, dit bericht staat nog online. Maar heel wat reacties op deze post en argumenten waarom die voorspelling kan kloppen, werden wél verwijderd… Andere commentaren werden weerhouden, zoals: ‘Dan zou Dieter Vince moeten bedanken en liggen de kaarten plots helemaal anders.’

Vince en Femke.

NAAR HET BUITENLAND

Door de publicatie van het nieuwe ‘Thuis’-boek ‘Bloedbroeders’ raakte bekend dat Harry (Stan Van Samang) de reeks zal verlaten.

‘Dat zal dan te maken hebben met de terugkeer van Chris en een confrontatie tussen Harry en Chris. Harry sterft of vlucht’, aldus een kijker.

Die theorie wordt gevolgd door 400 kijkers die deelnamen aan een poll. Veertig procent denkt dat Harry de confrontatie met Chris niet zal overleven en sterft. Dertig procent voorspelt dat hij naar het buitenland vlucht. De rest denkt dat Harry in de gevangenis belandt.

IS HET ZO SIMPEL?

‘Bij de clash tussen de twee bloedbroeders wordt Vince dus de held’, is de conclusie van een kijker.

‘Aangezien heel wat commentaren door de beheerders verwijderd zijn, weten we dus al wat er in deseizoensfinale zal gebeuren’, besluit iemand. Maar is de toekomst van ‘Thuis’ echt zo simpel te voorspellen?

Lees meer

Alle artikels
‘Door mijn vader naar Engeland ontvoerd’
Primo

‘Door mijn vader naar Engeland ontvoerd’

Op donderdag 11 mei komt Gustaph in actie op het Songfestival in Liverpool. Bijna had Hunter Falls (28) op dat podium gestaan. Maar ook al won hij de ‘Eurosong’-preselectie in ons land niet, Tchiah Ommar (zoals hij echt heet) blijft vol goeie moed aan zijn zangcarrière werken. Wij praten ter gelegenheid van Moederdag op 14 mei met Tchiah en z’n moeder Ronak. Hun verhaal is hallucinant. ‘Sommige beelden keren altijd terug.’

Lees meer
86 broers en zussen
Quest

86 broers en zussen

Een man met wiens zaad zeker 550 kinderen zijn verwekt, kreeg van de rechter te horen dat hij zijn sperma niet meer mag doneren. Hoe zit dat? Mag je niet onbeperkt donorkinderen krijgen? En hoe is het om hordes halfbroers en -zussen te hebben?

Lees meer
Te koop voor 81 miljoen: het landgoed van drake in beverly hills
Dag Allemaal

Te koop voor 81 miljoen: het landgoed van drake in beverly hills

Een miljardair zoals zijn ex-lief Rihanna (35) is hij nog niet, maar rapper Drake (36) is met een fortuin van 240 miljoen euro ook bepaald geen armoedzaaier. En het ziet ernaar uit dat datdankzij de verkoop van zijn kapitale landgoed in Beverly Hills - nog wat meer gaat worden. Mocht u ergens 81 miljoen euro liggen hebben: op deze pagina’s ziet u wat u daarvoor krijgt.

Lees meer
‘Ik krijg helaas meer doodsbedreigingen dan huwelijksaanzoeken’
Humo

‘Ik krijg helaas meer doodsbedreigingen dan huwelijksaanzoeken’

Voor Melissa Depraetere (30), een absolute vertrouwelinge van Conner Rousseau en de coming lady van Vooruit, ligt volgend jaar bijna zeker een ministerpost klaar. De dochter uit een Harelbeeks arbeidersgezin dwong de voorbije vier jaar haar plaats af in de Wetstraat, snel en complexloos: ‘Als ik mijn vrienden vraag om eens mee naar Antwerpen of Brussel te gaan, kijken ze me aan alsof ik een citytrip naar Kabul voorstel en waarschuwen hun ouders dat ze extra voorzichtig moeten zijn.’

Lees meer
‘Zelfs op mijn trouwdag durfde ik amper in de spiegel te kijken’
Goed Gevoel

‘Zelfs op mijn trouwdag durfde ik amper in de spiegel te kijken’

Maaike Schmitz (34) was dertien jaar oud toen een vriendinnetje haar uitlachte met haar ‘lelijke’ benen. Sindsdien heeft ze nooit meer een rokje gedragen. De obsessie voor haar uiterlijk werd zo erg dat Maaike in een depressie verzeilde. Paniek en dwanggedachten namen haar leven over, tot de ziekte eindelijk een naam kreeg.

Lees meer