Tijdschrift.be logo
COLUMNS

‘Seksboerin’ wordt platgemaild

Kandidaten van spelshows als Expeditie Robinson zien hun bekendheid doorgaans een enorme vlucht nemen. Zelfs de BN’ers bij wie de kijker zich vooraf nog afvroeg waar ze die toch ook alweer van moesten kennen, eindigen het avontuur steevast met ruim honderdduizend followers op sociale media. Toch blijkt één ding nog steeds voor meer reacties te zorgen dan deelname aan een spelshow: op televisie over seks praten.

Annemiek Koekoek, die in 2020 als boerin meedeed aan Boer Zoekt Vrouw, zou volgens mededeelnemer Sterrin Smalbrugge ‘altijd zin’ hebben. Daarop ontplofte haar inbox, zo onthulde de boerin na haar vertrek uit het programma aan RTL Boulevard. Tot opdringerige mannen aan het hek heeft de onthulling ‘gelukkig’ nog niet geleid, zo vertelt haar vader Henk aan Veronica Superguide. “Ik zie wel dat niet alle berichten die ze ontvangt even leuk zijn. Daar slaat ze zich knap doorheen, vind ik. Maar die uitspraken over seks zijn nieuw voor mij. Ik moet eerlijk zeggen dat ik, op de eerste aflevering na, ook niks van Expeditie Robinson gezien heb.”

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Belgische top titels in één app!

Probeer nu een maand gratisProbeer nu een maand gratis

Lees meer

Alle artikels
86 broers en zussen
Quest

86 broers en zussen

Een man met wiens zaad zeker 550 kinderen zijn verwekt, kreeg van de rechter te horen dat hij zijn sperma niet meer mag doneren. Hoe zit dat? Mag je niet onbeperkt donorkinderen krijgen? En hoe is het om hordes halfbroers en -zussen te hebben?

Lees meer
Te koop voor 81 miljoen: het landgoed van drake in beverly hills
Dag Allemaal

Te koop voor 81 miljoen: het landgoed van drake in beverly hills

Een miljardair zoals zijn ex-lief Rihanna (35) is hij nog niet, maar rapper Drake (36) is met een fortuin van 240 miljoen euro ook bepaald geen armoedzaaier. En het ziet ernaar uit dat datdankzij de verkoop van zijn kapitale landgoed in Beverly Hills - nog wat meer gaat worden. Mocht u ergens 81 miljoen euro liggen hebben: op deze pagina’s ziet u wat u daarvoor krijgt.

Lees meer
‘Ik krijg helaas meer doodsbedreigingen dan huwelijksaanzoeken’
Humo

‘Ik krijg helaas meer doodsbedreigingen dan huwelijksaanzoeken’

Voor Melissa Depraetere (30), een absolute vertrouwelinge van Conner Rousseau en de coming lady van Vooruit, ligt volgend jaar bijna zeker een ministerpost klaar. De dochter uit een Harelbeeks arbeidersgezin dwong de voorbije vier jaar haar plaats af in de Wetstraat, snel en complexloos: ‘Als ik mijn vrienden vraag om eens mee naar Antwerpen of Brussel te gaan, kijken ze me aan alsof ik een citytrip naar Kabul voorstel en waarschuwen hun ouders dat ze extra voorzichtig moeten zijn.’

Lees meer
Eerherstel voor vince op komst?
TV Familie

Eerherstel voor vince op komst?

Is er in ‘Thuis’ een mooi eerherstel op komst voor slechterik Vince? Online wordt dat al een tijdje gesuggereerd en die theorie lijkt te worden bevestigd door het recente nieuws dat Harry uit de reeks verdwijnt. Op een officieel ‘Thuis’-account werden ook opvallend veel commentaren verwijderd. Omdat die de nagel op de kop sloegen? MEDELIJDEN Aanleiding van de speculaties is Vince (Gert Winckelmans), de ex van Vicky (Marieke Dilles). Die wil zijn leven beteren. De bajesklant heeft de gevangenis verlaten en was niet alleen op zoek naar een tweede kans, maar vooral ook naar hernieuwd contact met zijn zoon Ilias (Bram Spooren) en dochter Febe (Renée Van Cauwenberghe). Waldek (Bart Van Avermaet) had medelijden en bood Vince een job in de wijngaard aan. Zo kwam Vince in contact met Femke…

Lees meer
‘Zelfs op mijn trouwdag durfde ik amper in de spiegel te kijken’
Goed Gevoel

‘Zelfs op mijn trouwdag durfde ik amper in de spiegel te kijken’

Maaike Schmitz (34) was dertien jaar oud toen een vriendinnetje haar uitlachte met haar ‘lelijke’ benen. Sindsdien heeft ze nooit meer een rokje gedragen. De obsessie voor haar uiterlijk werd zo erg dat Maaike in een depressie verzeilde. Paniek en dwanggedachten namen haar leven over, tot de ziekte eindelijk een naam kreeg.

Lees meer