Probeer nuProbeer nu
Inloggen
Probeer nuProbeer nu

Selena Gomez verdacht van moord: ‘Alles voor de aandacht!’

Eén van de fijnste verrassingen op de streamingdiensten in 2021 was ‘Only Murders in the Building’: een misdaadkomedie over drie bewoners van een New Yorks appartementsgebouw die het overlijden van één van hun buren onderzoeken en ondertussen een podcast over hun speurtocht maken. Tijdens het tweede seizoen, dat deze week van start gaat op Disney+, worstelen Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez) met de vraag hoe ze een opvolger kunnen maken voor het succesvolle eerste seizoen van hun podcast, vooral omdat ze intussen zélf van moord worden verdacht.

– ‘Only Murders’ was één van de grootste hits voor Disney+ vorig jaar. Kwamen er ook lovende reacties uit onverwachte hoek?

SELENA GOMEZ «Meryl Streep! Die kwam tijdens een receptie naar me toe om te zeggen hoe goed ze de reeks vond. Heel lief. Voor de rest heb ik vreemd genoeg vooral complimenten gekregen van oudere mannen die van die suède ellebooglappen op hun vestje dragen.»

– Oorspronkelijk zouden de hoofdpersonages drie bejaarde mannen zijn, maar uiteindelijk werd besloten om een jonge vrouw in de mix te gooien. Wat was je reactie toen je de rol aangeboden kreeg?

GOMEZ «Ik ben geobsedeerd door true crime. Ik was net terug van CrimeCon (een grote jaarlijkse beurs voor fans en schrijvers van het genre, red.) toen ik het telefoontje kreeg. Ik wist meteen dat ik dit wilde doen. En dan bleek ook nog eens dat ik zou mogen samenwerken met Martin en Steve, een mooie bonus.»

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Belgische top titels in één app!

Probeer nu een maand gratisProbeer nu een maand gratis

– Nochtans noemde Martin Short je onlangs in een interview ‘een ijzersterke actrice, omdat ze bij de ontmoeting op de set zo overtuigend deed alsof ze ons kende’.

GOMEZ (lacht) «Ik wist heus wel wie ze waren. Ze zijn ook geweldig, heel nederig en normaal, ze gaven me meteen het gevoel dat we een echt team waren. Ik heb veel bijgeleerd van hen, over acteren, over hoe het vak geëvolueerd is, over de geschiedenis van Hollywood… Wanneer ik bij hen ben, neem ik alles op als een spons.

»Omgekeerd kan ik hen ook wat bijbrengen: in de coulissen heb ik ze bijvoorbeeld naar ‘WAP’ van Megan Thee Stallion en Cardi B laten luisteren. Dat was hilarisch. Ze waren niet geshockeerd, maar vooral verward: ‘Wacht, is dít wat vrouwen nu graag horen?’ (lacht)»

– Het eerste seizoen eindigde met de vondst van het lijk van Bunny Folger, voorzitter van de raad van bestuur van het flatgebouw, en de drie hoofdpersonages die door de politie worden meegenomen. Wist je bij de start van de reeks dat Mabel uiteindelijk zelf van moord zou worden verdacht?

GOMEZ «Nee, de makers hebben die ontwikkelingen voor ons verborgen gehouden (lacht). Ik was verrast, maar op een positieve manier. Het tweede seizoen is door die wending ook iets helemaal anders geworden. De drie proberen opnieuw een moord op te lossen, maar ondertussen zijn ze zelf het onderwerp van een concurrerende podcast: hun buren verdenken hen ervan iets met Bunny’s dood te maken te hebben. En opmerkelijk genoeg lijken ze dat helemaal niet erg te vinden. Het feit dat ze op de voorpagina’s van de kranten staan, is voor hen belangrijker dan vrijgepleit te worden. Alles voor de aandacht!»

ONLY MURDERS IN THE BUILDING

Vanaf 28 juni op Disney+

Dit artikel komt uit:
Humo - Editie 25 - 2022

Humo - Editie 25 - 2022
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikels
Een verkrachter, een creep en een billenknijper
Humo

Een verkrachter, een creep en een billenknijper

DWARSKIJKER Een verkrachter, een creep en een billenknijper BOOS: THIS IS THE VOICE Nu op YouTube De afgelopen dagen mochten we met z’n allen getuige zijn van een deprimerend spelletje wir haben es nicht gewusst. Hoe geheimen die al jaren door de wandelgangen spoken, toch telkens voorbij de juiste oren kunnen waaien, het is geen raadsel waarover het aangenaam piekeren is. Vergelijk ‘The Voice of Holland’ met een openliggende beerput: je hoeft er toch niet met je kop boven te hangen om gewaar te worden dat het zaakje stinkt? ‘BOOS: This Is the Voice’ was van zo’n explosiviteit dat de aflevering al dagen op voorhand bommetjes deed ontploffen. Marco Borsato blijkt een ordinaire billentaster bij 13-en 14-jarige meisjes, Ali B richtte zich als een roofdier op nauwelijks volwassen vrouwen (‘Ik was helemaal…

Lees meer
Iedereen❤ tom
Veronica Superguide

Iedereen❤ tom

Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes, vanaf deze week terug op tv met Reizen Waes: Wereldsteden.

Lees meer
Danny de Munk aangeklaagd wegens verkrachting
Primo

Danny de Munk aangeklaagd wegens verkrachting

In Nederland is met het ‘The Voice’-schandaal een beerput opengetrokken waarvan de bodem nog niet in zicht is. Na Marco Borsato en Ali B. is nu ook een klacht wegens verkrachting ingediend tegen Danny de Munk (52). Zender RTL schrapte de zanger meteen als panellid in ‘I Can See Your Voice’. Het vermeende slachtoffer is volgens De Telegraaf een vrouw die 15 jaar geleden nauw met De Munk samenwerkte bij de musical ‘Ciske de Rat’. De zanger ontkent bij monde van zijn advocaat dat hij zich ooit schuldig maakte aan seksueel grensoverschrijdend gedrag.…

Lees meer
André Hazes heeft alweer een nieuw lief
Primo

André Hazes heeft alweer een nieuw lief

André Hazes heeft alweer een nieuw lief André Hazes (27) heeft dan toch niet voor zijn ex-verloofde Monique (44) gekozen (of zij niet voor hem?) en ook Sarah van Soelen (26) is definitief verleden tijd. De rusteloze zanger heeft een nieuwe ‘ware liefde’ gevonden, in Anne Rose Zonneveld (27). Zij werkt voor zijn moeder Rachel (51) en André kent haar al van in zijn jeugdjaren. Terwijl Rachel zich druk maakt over de verdwijning van het Legobeeld van André Hazes Senior op de Dam in Amsterdam - opdeplaatswaarhetbeeld stond lag een briefje met: ‘Corona gooide roet in het eten. André heeft nu tijd voor een ander optreden’ -, is de jonge Hazes met zijn nieuwe vlam naar Spanje vertrokken. Later deze maand zou er nog een tripje naar Italië gepland staan.…

Lees meer
Exclusief gesprek prinses delphine vertelt voor het eerst zelf haar levensverhaal
Story

Exclusief gesprek prinses delphine vertelt voor het eerst zelf haar levensverhaal

Na een geheim leven vol leugens, een doofpotaffaire en veel woelige jaren waarin ze evolueerde van de vuile was van de koninklijke familie tot een volwaardig lid ervan, vindt prinses Delphine (53) de tijd rijp om zelf haar verhaal te doen in een televisiedocumentaire. Ook haar levensgezel Jim O’Hare en andere intimi praten voor het eerst vrijuit, en ze opent haar privéalbums. Delphine sprak ook met ons: ‘Iedereen kan voor zichzelf ergens een betekenis vinden in mijn verhaal.’

Lees meer