Tijdschrift.be logo
ACTUEEL

Sterrensafari

Kijk, een bn’er! En ze blijft nog staan ook!

TEKST FLEUR BAXMEIER
(FOTOGRAFIE EDWIN SMULDERS)

GLENNIS GRACE

LOCATIE: NIEUWE SPIEGELSTRAAT, AMSTERDAM

GLENNIS GRACE, ZANGERES EN STRAKS OOK JURYLID BIJ THE VOICE OF HOLLAND, HAD ERG HAAR BEST GEDAAN OM ONOPVALLEND VOOR DE DAG TE KOMEN. MAAR ONZE FOTOGRAAF ZET JE NIET ZOMAAR OP EEN DWAALSPOOR.

Wat zit er in uw tasje?

“Een heerlijke zeep en bodylotion van Skins. Het zijn cadeautjes voor Berget Lewis. Ik ben onderweg naar de lancering van haar nieuwe beautylijn én het is haar verjaardag. Dat zijn twee vliegen in één klap.”

‘Die kritiek komt van schaapjes’

Bent u een Speedy Gonzalez op uw e-bike?

“Ja joh, je bent overal zo op dat dingetje. Ik cross er de hele stad mee door.”

Wordt u vaak herkend als u voorbij sjeest?

“Ik zorg altijd dat ik een soort van incognito ben: petje, zonnebrilletje, grote jas. Maar dat helpt niet altijd.”

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Belgische top titels in één app!

Probeer nu een maand gratisProbeer nu een maand gratis

Wat zegen mensen tegen u?

“Mensen komen niet snel naar me toe, het is meer wijzen, kijken of staren. Ik heb liever dat ze op me afstappen, want dan kan ik beamen wie ik ben. Of niet.”

Doet u zich weleens voor als iemand anders?

“Soms zeg ik: ‘O nee, Glennis is mijn zus. Ik word vaak vergeleken met haar, maar ik ben het niet.”

Droomde u vroeger al van een leven als beroemdheid?

“Ik droomde van een leven als zangeres. Dat al die narigheid erbij zou komen, daar had ik geen idee van. Het is niet altijd leuk om nooit meer een privé te hebben.”

Voelde u zich bevrijd toen u even in Amerika woonde?

“Daar had ik het gek genoeg ook. Maar het is van een ander kaliber daar. Niet zo heftig als bij Britney Spears, maar mensen herkenden me wel van America’s Got Talent.”

Hoe kijkt u naar de kritiek op uw nieuwbakken juryschap in The Voice?

“Kritiek hoort nu eenmaal bij mij. Elke maand is er wel iets. Ik was erop voorbereid. Het is tegenwoordig Nederland Kritiekland. Ik probeer het niet onder mijn huid te laten kruipen. Weet je wat het is, het zijn de schaapjes van Nederland. Ze kennen me niet. Ik ben waarschijnlijk interessant voor ze. Zo probeer ik het te zien.”

Wat heeft u behalve The Voice in petto voor Nederland?

“Ik ben heel druk met mijn nieuwe album. De eerste single komt aan het begin van 2022 uit. Verder doe ik hier en daar optredens, maar ik geniet ook van lekker samenzijn met mijn vrienden en familie. Voor corona was het altijd druk, ik heb een relaxter leven gekregen.”

Terug naar overzicht

Lees meer

Alle artikels
Een verkrachter, een creep en een billenknijper
Humo

Een verkrachter, een creep en een billenknijper

DWARSKIJKER Een verkrachter, een creep en een billenknijper BOOS: THIS IS THE VOICE Nu op YouTube De afgelopen dagen mochten we met z’n allen getuige zijn van een deprimerend spelletje wir haben es nicht gewusst. Hoe geheimen die al jaren door de wandelgangen spoken, toch telkens voorbij de juiste oren kunnen waaien, het is geen raadsel waarover het aangenaam piekeren is. Vergelijk ‘The Voice of Holland’ met een openliggende beerput: je hoeft er toch niet met je kop boven te hangen om gewaar te worden dat het zaakje stinkt? ‘BOOS: This Is the Voice’ was van zo’n explosiviteit dat de aflevering al dagen op voorhand bommetjes deed ontploffen. Marco Borsato blijkt een ordinaire billentaster bij 13-en 14-jarige meisjes, Ali B richtte zich als een roofdier op nauwelijks volwassen vrouwen (‘Ik was helemaal…

Lees meer
Iedereen❤ tom
Veronica Superguide

Iedereen❤ tom

Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes, vanaf deze week terug op tv met Reizen Waes: Wereldsteden.

Lees meer
Danny de Munk aangeklaagd wegens verkrachting
Primo

Danny de Munk aangeklaagd wegens verkrachting

In Nederland is met het ‘The Voice’-schandaal een beerput opengetrokken waarvan de bodem nog niet in zicht is. Na Marco Borsato en Ali B. is nu ook een klacht wegens verkrachting ingediend tegen Danny de Munk (52). Zender RTL schrapte de zanger meteen als panellid in ‘I Can See Your Voice’. Het vermeende slachtoffer is volgens De Telegraaf een vrouw die 15 jaar geleden nauw met De Munk samenwerkte bij de musical ‘Ciske de Rat’. De zanger ontkent bij monde van zijn advocaat dat hij zich ooit schuldig maakte aan seksueel grensoverschrijdend gedrag.…

Lees meer
Selena Gomez verdacht van moord: ‘Alles voor de aandacht!’
Humo

Selena Gomez verdacht van moord: ‘Alles voor de aandacht!’

Eén van de fijnste verrassingen op de streamingdiensten in 2021 was ‘Only Murders in the Building’: een misdaadkomedie over drie bewoners van een New Yorks appartementsgebouw die het overlijden van één van hun buren onderzoeken en ondertussen een podcast over hun speurtocht maken. Tijdens het tweede seizoen, dat deze week van start gaat op Disney+, worstelen Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez) met de vraag hoe ze een opvolger kunnen maken voor het succesvolle eerste seizoen van hun podcast, vooral omdat ze intussen zélf van moord worden verdacht. – ‘Only Murders’ was één van de grootste hits voor Disney+ vorig jaar. Kwamen er ook lovende reacties uit onverwachte hoek? SELENA GOMEZ «Meryl Streep! Die kwam tijdens een receptie naar me toe om te zeggen hoe goed…

Lees meer
André Hazes heeft alweer een nieuw lief
Primo

André Hazes heeft alweer een nieuw lief

André Hazes heeft alweer een nieuw lief André Hazes (27) heeft dan toch niet voor zijn ex-verloofde Monique (44) gekozen (of zij niet voor hem?) en ook Sarah van Soelen (26) is definitief verleden tijd. De rusteloze zanger heeft een nieuwe ‘ware liefde’ gevonden, in Anne Rose Zonneveld (27). Zij werkt voor zijn moeder Rachel (51) en André kent haar al van in zijn jeugdjaren. Terwijl Rachel zich druk maakt over de verdwijning van het Legobeeld van André Hazes Senior op de Dam in Amsterdam - opdeplaatswaarhetbeeld stond lag een briefje met: ‘Corona gooide roet in het eten. André heeft nu tijd voor een ander optreden’ -, is de jonge Hazes met zijn nieuwe vlam naar Spanje vertrokken. Later deze maand zou er nog een tripje naar Italië gepland staan.…

Lees meer