Tijdschrift.be logo
ACTUEEL

Sterrensafari

Kijk, een bn’er! En ze blijft nog staan ook!

TEKST FLEUR BAXMEIER
(FOTOGRAFIE EDWIN SMULDERS)

GLENNIS GRACE

LOCATIE: NIEUWE SPIEGELSTRAAT, AMSTERDAM

GLENNIS GRACE, ZANGERES EN STRAKS OOK JURYLID BIJ THE VOICE OF HOLLAND, HAD ERG HAAR BEST GEDAAN OM ONOPVALLEND VOOR DE DAG TE KOMEN. MAAR ONZE FOTOGRAAF ZET JE NIET ZOMAAR OP EEN DWAALSPOOR.

Wat zit er in uw tasje?

“Een heerlijke zeep en bodylotion van Skins. Het zijn cadeautjes voor Berget Lewis. Ik ben onderweg naar de lancering van haar nieuwe beautylijn én het is haar verjaardag. Dat zijn twee vliegen in één klap.”

‘Die kritiek komt van schaapjes’

Bent u een Speedy Gonzalez op uw e-bike?

“Ja joh, je bent overal zo op dat dingetje. Ik cross er de hele stad mee door.”

Wordt u vaak herkend als u voorbij sjeest?

“Ik zorg altijd dat ik een soort van incognito ben: petje, zonnebrilletje, grote jas. Maar dat helpt niet altijd.”

Vind je dit interessant?

Ontdek nu alle Belgische top titels in één app!

Probeer nu een maand gratisProbeer nu een maand gratis

Wat zegen mensen tegen u?

“Mensen komen niet snel naar me toe, het is meer wijzen, kijken of staren. Ik heb liever dat ze op me afstappen, want dan kan ik beamen wie ik ben. Of niet.”

Doet u zich weleens voor als iemand anders?

“Soms zeg ik: ‘O nee, Glennis is mijn zus. Ik word vaak vergeleken met haar, maar ik ben het niet.”

Droomde u vroeger al van een leven als beroemdheid?

“Ik droomde van een leven als zangeres. Dat al die narigheid erbij zou komen, daar had ik geen idee van. Het is niet altijd leuk om nooit meer een privé te hebben.”

Voelde u zich bevrijd toen u even in Amerika woonde?

“Daar had ik het gek genoeg ook. Maar het is van een ander kaliber daar. Niet zo heftig als bij Britney Spears, maar mensen herkenden me wel van America’s Got Talent.”

Hoe kijkt u naar de kritiek op uw nieuwbakken juryschap in The Voice?

“Kritiek hoort nu eenmaal bij mij. Elke maand is er wel iets. Ik was erop voorbereid. Het is tegenwoordig Nederland Kritiekland. Ik probeer het niet onder mijn huid te laten kruipen. Weet je wat het is, het zijn de schaapjes van Nederland. Ze kennen me niet. Ik ben waarschijnlijk interessant voor ze. Zo probeer ik het te zien.”

Wat heeft u behalve The Voice in petto voor Nederland?

“Ik ben heel druk met mijn nieuwe album. De eerste single komt aan het begin van 2022 uit. Verder doe ik hier en daar optredens, maar ik geniet ook van lekker samenzijn met mijn vrienden en familie. Voor corona was het altijd druk, ik heb een relaxter leven gekregen.”

Lees meer

Alle artikels
‘Door mijn vader naar Engeland ontvoerd’
Primo

‘Door mijn vader naar Engeland ontvoerd’

Op donderdag 11 mei komt Gustaph in actie op het Songfestival in Liverpool. Bijna had Hunter Falls (28) op dat podium gestaan. Maar ook al won hij de ‘Eurosong’-preselectie in ons land niet, Tchiah Ommar (zoals hij echt heet) blijft vol goeie moed aan zijn zangcarrière werken. Wij praten ter gelegenheid van Moederdag op 14 mei met Tchiah en z’n moeder Ronak. Hun verhaal is hallucinant. ‘Sommige beelden keren altijd terug.’

Lees meer
86 broers en zussen
Quest

86 broers en zussen

Een man met wiens zaad zeker 550 kinderen zijn verwekt, kreeg van de rechter te horen dat hij zijn sperma niet meer mag doneren. Hoe zit dat? Mag je niet onbeperkt donorkinderen krijgen? En hoe is het om hordes halfbroers en -zussen te hebben?

Lees meer
Te koop voor 81 miljoen: het landgoed van drake in beverly hills
Dag Allemaal

Te koop voor 81 miljoen: het landgoed van drake in beverly hills

Een miljardair zoals zijn ex-lief Rihanna (35) is hij nog niet, maar rapper Drake (36) is met een fortuin van 240 miljoen euro ook bepaald geen armoedzaaier. En het ziet ernaar uit dat datdankzij de verkoop van zijn kapitale landgoed in Beverly Hills - nog wat meer gaat worden. Mocht u ergens 81 miljoen euro liggen hebben: op deze pagina’s ziet u wat u daarvoor krijgt.

Lees meer
‘Ik krijg helaas meer doodsbedreigingen dan huwelijksaanzoeken’
Humo

‘Ik krijg helaas meer doodsbedreigingen dan huwelijksaanzoeken’

Voor Melissa Depraetere (30), een absolute vertrouwelinge van Conner Rousseau en de coming lady van Vooruit, ligt volgend jaar bijna zeker een ministerpost klaar. De dochter uit een Harelbeeks arbeidersgezin dwong de voorbije vier jaar haar plaats af in de Wetstraat, snel en complexloos: ‘Als ik mijn vrienden vraag om eens mee naar Antwerpen of Brussel te gaan, kijken ze me aan alsof ik een citytrip naar Kabul voorstel en waarschuwen hun ouders dat ze extra voorzichtig moeten zijn.’

Lees meer
Eerherstel voor vince op komst?
TV Familie

Eerherstel voor vince op komst?

Is er in ‘Thuis’ een mooi eerherstel op komst voor slechterik Vince? Online wordt dat al een tijdje gesuggereerd en die theorie lijkt te worden bevestigd door het recente nieuws dat Harry uit de reeks verdwijnt. Op een officieel ‘Thuis’-account werden ook opvallend veel commentaren verwijderd. Omdat die de nagel op de kop sloegen? MEDELIJDEN Aanleiding van de speculaties is Vince (Gert Winckelmans), de ex van Vicky (Marieke Dilles). Die wil zijn leven beteren. De bajesklant heeft de gevangenis verlaten en was niet alleen op zoek naar een tweede kans, maar vooral ook naar hernieuwd contact met zijn zoon Ilias (Bram Spooren) en dochter Febe (Renée Van Cauwenberghe). Waldek (Bart Van Avermaet) had medelijden en bood Vince een job in de wijngaard aan. Zo kwam Vince in contact met Femke…

Lees meer