Tijdschrift.be logo
Terug naar overzicht

Lees overal je favoriete tijdschriften met Tijdschrift.be

15-12-2021

Waar je ook bent, je leest jouw favoriete tijdschriften overal op je smartphone, tablet of computer. Handig voor op vakantie, in de trein of gewoon lekker voor op de bank! Nieuwsgierig geworden? Ontdek hoe het werkt en van welke tijdschriften je kunt genieten.

Lees overal je favoriete tijdschriften met Tijdschrift.be

De beste tijdschriften in één app
Lees de nieuwste edities en blader terug in oude tijdschriften. Genoeg te lezen dus! Markeer je favoriete magazines zodat je direct een push melding krijgt als er een nieuwe editie uit is en gebruik de bladwijzers om te onthouden waar je bent gebleven.

Humo, Dag Allemaal en héél véél meer
Op Tijdschrift.be staan tijdschriften voor jong en oud, er is echt voor ieder wat wils! Duik in de Humo, Dag Allemaal, of geniet wekelijks van een nieuwe Donald Duck. Ook vind je er maandbladen zoals vt wonen, National Geographic en Quest, aangevuld met lifestyle magazines als Goed Gevoel, Elle en Men’s Health. Modeliefhebbers lezen alles over fashion in de Cosmopolitan en Harper's Bazaar, terwijl sportfanaten genieten van Bicycling en Runner’s World. Gebruik de zoekfunctie om te zoeken in het complete aanbod of per tijdschrift categorie, en laat je inspireren door de grote hoeveelheid artikels die je tot je beschikking hebt. Download de tijdschriften vooraf zodat je altijd en overal kunt lezen, zelfs als je even niet online bent.

Onbeperkt leesplezier voor een vast bedrag
Met een abonnement lees je waar je ook bent voor slechts €9,99 per maand. Voor deze prijs geniet je met je hele gezin van het complete aanbod, want je kunt je abonnement op maar liefst 5 apparaten gebruiken. Ideaal! Zo lees je zelf de NINA, terwijl je partner de AutoWeek doorbladert en je kind de Zo Zit Dat inkijkt. Ben je benieuwd of digitaal lezen bij je past? Probeer het de eerste maand gratis uit.

De voordelen van digitaal lezen

  • Met Tijdschrift.be lees je zoveel als je wilt. Je vindt er de nieuwste edities en je kunt teruglezen tot het moment dat het tijdschrift in de app is verschenen. 
  • Lees je favoriete tijdschriften op je telefoon, tablet of computer met de speciale Tijdschrift.be app. Bekijk de handleiding van de app.
  • Markeer jouw favoriete tijdschriften met een hartje en ontvang een push melding  zodra er een nieuwe editie verschijnt.
  • Download de tijdschriften en lees ook offline verder, zelfs als je even geen internet hebt.

 


Zo werkt Tijdschrift.be

  • Sluit een abonnement af voor €9,99 per maand. Je abonnement is maandelijks eenvoudig opzegbaar.
  • Download de Tijdschrift.be app in de App Store of de Play Store, en krijg direct toegang tot alle digitale edities van de beste tijdschriften
  • Blader op je smartphone, tablet of computer door jouw favoriete tijdschriften
  • Markeer je favoriete tijdschriften en creëer een eigen, relevante bibliotheek met jouw favoriete en gelezen magazines. Ook krijg je push meldingen als er een nieuwe editie uit is. Zo mis je nooit meer iets van je favoriete tijdschriften!
  • Tip: je kunt je Tijdschrift.be-abonnement op 5 apparaten gebruiken, ideaal voor het hele gezin!