Tijdschrift.be logo

Waarom Tijdschrift.be voor iedereen interessant is

"Als gezin lezen we in een week zeker zo’n 12 tijdschriften. Soms wordt iets doorgebladerd, maar de meeste magazines worden van voor tot achter gelezen. We raden dit echt iedereen aan. Voordelig, altijd beschikbaar, de nieuwste nummers en tegelijk te lezen."

Alle bekende magazines gebundeld in 1 app maakt lezen nog eenvoudiger en leuker!

  • De beste tijdschriften onbeperkt lezen voor maar €9,99 per maand
  • Met bekende en exclusieve bladen zoals Donald Duck, Dag Allemaal, AutoWeek, Humo, vtwonen
  • De app kun je op 5 apparaten gebruiken.

Tijdschrift.be ook voor jou!

Je leest het goed … meer dan 50 tijdschriften! Tijdschrift.be werkt eenvoudig met een app. Waar je ook bent, met Tijdschift.be op je smartphone of tablet heb je altijd alle tijdschriften bij de hand. Heb je moeite met kiezen of wil je net dat ene nummer of verhaal lezen? Dat kan perfect met Tijdschrift.be. Ook je partner, kinderen of vrienden kunnen lezen wat ze leuk vinden, want je kunt met maar liefst vijf mensen tegelijkertijd lezen op één account! Iedereen kan op zijn eigen telefoon, tablet of laptop lezen. Super handig dus.

Tip: Deel jouw account met je ouders. Met meer dan 50 bladen is er voor ieder wat wils

Tijdschrift.be ook voor jou!

Voor maar €9,99 per maand

De meest gestelde vraag is ‘Kan ik dan voor €9,99 per maand al deze bladen lezen?’ Het antwoord is JA. Je leest ze allemaal voor een vast bedrag per maand. En ook de meest recente edities die nu in de winkel liggen kun je lezen. Wil je alleen verhalen lezen die jou interesseren? Hoor je iemand enthousiast vertellen over iets wat hij of zij gelezen heeft? Zoek het artikel direct op en praat ook mee! Normaal gezien koop je geen heel tijdschrift voor één boeiend artikel. Als je deze app gebruikt maakt dat niet uit, je kunt direct een artikel lezen zonder dat je het gevoel hebt dat je geld weggooit.

Tip: Blader eens door tijdschriften die je normaal niet zou kopen en laat je inspireren!

De meest recente nummers

Vind je het lastig een tijdschrift te kiezen als je voor het rek in de supermarkt staat? Met deze app hoeft dat niet meer, je hebt altijd verschillende tijdschriften bij de hand. En dat zijn de tijdschriften die op dat moment ook in de winkel liggen. Dus geen oude nummers, maar gewoon het meest recente nummer. Laat het huishouden even voor wat het is, plof op de zetel en lees waar jij op dat moment zin in hebt.

Tip: Iets gehoord op je werk of in de rij bij de kassa? Je zoekt het snel op via de zoekfunctie in Tijdschrift.be

Altijd wat te lezen bij de hand

Op elk moment jouw favoriete tijdschrift bij de hand. Reis je met het openbaar vervoer of zit je in een wachtkamer? Pak je smartphone erbij en ga verder bij het verhaal waar je gebleven was. Even pauze van het thuiswerken? Pak een kop thee, nestel jezelf op de zetel en geniet van mooie verhalen. Echt zo’n moment om naar uit te kijken.

Tip: Geen stapels tijdschriften meer mee als je op reis gaat. Gewoon snel en eenvoudig lezen via je smartphone of tablet.

Activeer je gratis proefperiode

Activeer nu jouw gratis proefperiode. Je kunt op elk moment opzeggen. Wist je trouwens dat je ook nog eens toegang hebt tot een groot archief van al onze tijdschriften?

Altijd op de hoogte blijven van de leukste artikels, nieuwste tijdschriften en ander Tijdschrift.be nieuws? Check dan hier onze nieuwsroom!