Tijdschrift.be logo
Margriet

Margriet

In Margriet draait het om één ding, een gezond en leuk leven. Iedere week staat Margriet vol met inspiratie, tips, herkenbare verhalen, interviews en inspirerende columns van oa Anita Witzier. Alles omtrent eten, mode en wonen om het leven zo leuk mogelijk te maken. Naast de wekelijkse editie van Margriet verschijnen er ook een aantal specials per jaar. In deze happy & healthy specials staat een bewust leven centraal met iedere keer een ander thema.

Ontdek het hele aanbodOntdek het hele aanbodProbeer nu een maand gratisProbeer nu een maand gratis

Margriet lezen op je telefoon, tablet of pc

Met Tijdschrift.be kun je Margriet online lezen op je telefoon, tablet of computer. Zo kan je de Margriet lezen waar en wanneer je maar wilt. In de tuin, tussen afspraken door of op de bank met een kop thee. Buiten de Margriet heeft Tijdschrift.be nog vele tijdschriften die het leven nog leuker maken zoals Humo, Cosmopolitan, of Elle. Mocht je geen internet hebben maar toch willen lezen? Dan kan je van tevoren de bladen downloaden en daarna zonder internet lezen!

Meer over Tijdschrift.be

Met de app van Tijdschrift.be heb je onbeperkt toegang tot ruim 60 van de beste Belgische tijdschriften. Het aanbod is heel divers van Humo, Autoweek, Libelle en Panorama tot leuke tijdschriften voor kinderen met Tina, Donald Duck en Zo zit dat. Met één abonnement kunnen vijf personen gebruik maken van de app, waardoor het toegankelijk is voor het hele gezin. Je betaalt voor het abonnement € 9,99 per maand en printabonnees krijgen 25% korting en betalen € 7,50. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Probeer nu 14 dagen gratis en geniet van het ruime aanbod.

Vorige edities: